Szerző: Ady Krisztián

2001. augusztus 25. 20:18

Újabb Dx8.1 béta, ezúttal 682-es (Interim 3) build

[ #HWSW.forum@iRCNet ]

HIRDETÉS

[#HWSW.forum@iRCNet]

A DirectX 8.1 fejlesztése folyamatos, s mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy újabb béta, 682-es build lett elérhető az internet rejtett zugaiból...szigorúan csak saját felelősségre.

Az előző verzió, a 648-as "szavatossági ideje" nemsokára lejár, így szeptember 5-e után már csak egy frissítésre felhívó -- igen bosszantó -- szép üzenet fogadhat képernyőnkön.

Szerencsére van megoldás. Mivel mostanában szokás a nyilvánosságra került, web-oldalakra kitett anyagokat leszedetni, ezért nem csinálok linket a tükrözéshez, baloldalt a letöltés feliratra kattintva könnyen megtalálhatja bárki a legfrissebb verziót Win9x/ME és Windows2000 alá...

Fent az [egyáltalán nem hivatalos] csati neve nem véletlenül van kiemelve, gyertek IRC-re ...

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 05:28

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.