:

Szerző: Ady Krisztián

2001. augusztus 25. 20:18

Újabb Dx8.1 béta, ezúttal 682-es (Interim 3) build

[ #HWSW.forum@iRCNet ]

[#HWSW.forum@iRCNet]

A DirectX 8.1 fejlesztése folyamatos, s mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy újabb béta, 682-es build lett elérhető az internet rejtett zugaiból...szigorúan csak saját felelősségre.

Az előző verzió, a 648-as "szavatossági ideje" nemsokára lejár, így szeptember 5-e után már csak egy frissítésre felhívó -- igen bosszantó -- szép üzenet fogadhat képernyőnkön.

Szerencsére van megoldás. Mivel mostanában szokás a nyilvánosságra került, web-oldalakra kitett anyagokat leszedetni, ezért nem csinálok linket a tükrözéshez, baloldalt a letöltés feliratra kattintva könnyen megtalálhatja bárki a legfrissebb verziót Win9x/ME és Windows2000 alá...

Fent az [egyáltalán nem hivatalos] csati neve nem véletlenül van kiemelve, gyertek IRC-re ...

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 07:58

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.