Szerző: roberto

2001. augusztus 25. 01:03

Az Intel új Linuxos C++ és Fortran fordítókat adott ki

[LinuxProgramming, Intel] Az Intel tegnap bejelentette az Intel Fortran fordítójának és az Intel C++ 5.0 fordítójának linuxos változatát. A fordítókat úgy tervezték, hogy a fejlesztők teljesen ki tudják használni az Intel Itanium és Pentium 4 processzorok architekturális újításait.

Intel Fortran fordító[LinuxProgramming, Intel] Az Intel tegnap bejelentette az Intel Fortran fordítójának és az Intel C++ 5.0 fordítójának linuxos változatát. A fordítókat úgy tervezték, hogy a fejlesztők teljesen ki tudják használni az Intel Itanium és Pentium 4 processzorok architekturális újításait.

A szeptembertől szállítandó fordítók a konstrukciótól (letöltés hálózatról vagy CD-ROM készlet) függően 399 illetve 499 dollárba kerülnek. A termékekről további információ az Intel oldalain található.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról