Szerző: roberto

2001. augusztus 24. 20:57

Angol legenda: egy Mac-es grafikus véleménye a GIMP-ről

[LinuxToday, OSopinion] Következzék angol nyelvű ajánlatunkból két mondat: a nyílt forráskódú grafikus program telepítése előtt nagyon szkeptikusan álltam a dologhoz, de egy órányi kísérletezgetés a programmal mély benyomást gyakorolt rám; és azon túl, hogy majdnem ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik mint a PhotoShop, kezelni is egyszerű, hiszen a két program eszközei ugyanolyan jellegűek. Ilyen és hasonló mondatokkal találkozhatunk az OSopinion.com egyik friss cikkében , amelyben egy Mac-es veterán grafikust (és az OSopinion.com alapítóját) kísérhetjük el egy GIMP-es kalandra a MacOS X-en.

The GIMP[LinuxToday, OSopinion] Következzék angol nyelvű ajánlatunkból két mondat: "a nyílt forráskódú grafikus program telepítése előtt nagyon szkeptikusan álltam a dologhoz, de egy órányi kísérletezgetés a programmal mély benyomást gyakorolt rám"; és "azon túl, hogy majdnem ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik mint a PhotoShop, kezelni is egyszerű, hiszen a két program eszközei ugyanolyan jellegűek". Ilyen és hasonló mondatokkal találkozhatunk az OSopinion.com egyik friss cikkében, amelyben egy Mac-es veterán grafikust (és az OSopinion.com alapítóját) kísérhetjük el egy GIMP-es kalandra a MacOS X-en.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról