Szerző: roberto

2001. augusztus 23. 22:14

Megjelent a GNU C fordító 3.0.1-es verziója

[LinuxToday] Mark Mitchell, a GCC kiadásfelelőse néhány napja jelentette be, hogy elkészült a GNU C fordító hármas szériájának második tagja. A GCC 3.0.1-ben a C++ kód kezelésének hibáit javították, megjelentek benne a 2.95.3-as verzió által ismert -- de a 3.0-ból kihagyott -- beágyazott targetek, valamint kijavították a kivételkezelésben talált hibákat. A fordító ezentúl az S/390-es architektúrán is működik. Az forráskód a gcc.gnu.org -ról kiindulva tölthető le.

GNU is not UNIX![LinuxToday] Mark Mitchell, a GCC kiadásfelelőse néhány napja jelentette be, hogy elkészült a GNU C fordító hármas szériájának második tagja. A GCC 3.0.1-ben a C++ kód kezelésének hibáit javították, megjelentek benne a 2.95.3-as verzió által ismert -- de a 3.0-ból kihagyott -- beágyazott targetek, valamint kijavították a kivételkezelésben talált hibákat. A fordító ezentúl az S/390-es architektúrán is működik. Az forráskód a gcc.gnu.org-ról kiindulva tölthető le.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról