Szerző: sammer

2001. augusztus 22. 04:17

A Prelusion Games bejelentette két készülőfélben lévő játékát

A svéd Prelusion Games bejelentette két új fejlesztés alatt lévő játékát: a

A svéd Prelusion Games bejelentette két új fejlesztés alatt lévő játékát: a Hauntings nevű stratégiai és kalandjátékot, és a No Man's Land: The Western Front első világháborús külső nézetű akciójátékot.

Egyenlőre mindkét játékról csak korlátozott információk láttak napvilágot, de a fejlesztők azt elárulták, hogy a No Man's Land játékban az első világháborúban kell harcolnunk a nyugati fronton egy katona szerepében 1916-tól 1918-ig. A játék 3D-s grafikus motorra épül, ami támogatja a dinamikus és statikus fénykezelést.

A Hauntings a készítők szerint a stratégiai és kalandjátékok elemeit fogja egyesíteni. Itt egy szellemet alakíthatunk, akinek az lesz a feladata, hogy megrendelésre embereket ijesztgessen és kergessen el a lakóhelyeikről, cserébe pedig egyre erősebb varázslatokat kap, hogy végül felszabadulhasson a szolgálat alól.

A játékokhoz egyenlőre még nem jelentettek be kiadót. Részletesebb infókat a Prelusion Games hivatalos weblapján olvashatsz.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról