Szerző: roberto

2001. augusztus 21. 18:16

Vissza a jövőbe: Mozilla 0.9.2.1 -- elérhető a Netscape 6.1 forráskódja

[Mozilla.org] Az elmúlt héten a Mozilla új verziója jelent meg, de a friss kiadás -- a rendes kiadásoktól eltérően -- csak forráskódban érhető el a mozilla.org-ról. A 0.9.2.1 nem az 1.0 felé vezető újabb állomás, hanem a Netscape 6.1 alapjául szolgáló változat. Tehát a Netscape 6.1 forráskódja iránt érdeklődő programozók innen mindent megtudhatnak. A Mozilla legutolsó kiadása egyébként a 0.9.3-as verzió.

Netscape[Mozilla.org] Az elmúlt héten a Mozilla új verziója jelent meg, de a "friss" kiadás -- a rendes kiadásoktól eltérően -- csak forráskódban érhető el a mozilla.org-ról. A 0.9.2.1 nem az 1.0 felé vezető újabb állomás, hanem a Netscape 6.1 alapjául szolgáló változat. Tehát a Netscape 6.1 forráskódja iránt érdeklődő programozók innen mindent megtudhatnak. A Mozilla legutolsó kiadása egyébként a 0.9.3-as verzió.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról