Szerző: roberto

2001. augusztus 21. 18:16

Vissza a jövőbe: Mozilla 0.9.2.1 -- elérhető a Netscape 6.1 forráskódja

[Mozilla.org] Az elmúlt héten a Mozilla új verziója jelent meg, de a friss kiadás -- a rendes kiadásoktól eltérően -- csak forráskódban érhető el a mozilla.org-ról. A 0.9.2.1 nem az 1.0 felé vezető újabb állomás, hanem a Netscape 6.1 alapjául szolgáló változat. Tehát a Netscape 6.1 forráskódja iránt érdeklődő programozók innen mindent megtudhatnak. A Mozilla legutolsó kiadása egyébként a 0.9.3-as verzió.

HIRDETÉS

Netscape[Mozilla.org] Az elmúlt héten a Mozilla új verziója jelent meg, de a "friss" kiadás -- a rendes kiadásoktól eltérően -- csak forráskódban érhető el a mozilla.org-ról. A 0.9.2.1 nem az 1.0 felé vezető újabb állomás, hanem a Netscape 6.1 alapjául szolgáló változat. Tehát a Netscape 6.1 forráskódja iránt érdeklődő programozók innen mindent megtudhatnak. A Mozilla legutolsó kiadása egyébként a 0.9.3-as verzió.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 04:51

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.