Szerző: Barna József

2001. augusztus 20. 21:57

MSI nyereményjáték a RiO-n értékes díjakkal

Ma éjjel, a (budapesti) tűzijáték után kezdődik a RiO és az MSI közös, többfordulós nyereményjátéka. A játék szabályai a következők:

Ma éjjel, a (budapesti) tűzijáték után kezdődik a RiO és az MSI közös, többfordulós nyereményjátéka. A játék szabályai a következők:
A nyereményjáték alatt gyakorta teszünk majd fel kérdéseket, többnyire az MSI-vel és/vagy a RiO-val kapcsolatban, melyekre az adott forduló sorsolásának napjáig kivétel nélkül hibátlanul válaszolni kell. Ne aggódjatok, a kérdések a site-unkon megtalálható anyag alapján mind egyértelműen megválaszolhatóak lesznek... de amúgy sem kérdezünk nehezet. A másik fontos dolog, hogy a kérdésekre ugyan sorban, de a sorsolás napjáig bármikor lehet válaszolni! Aki tehát a már több hete zajló játékba az utolsó előtti napon kapcsolódik be, még semmiről nem maradt le.
A versenyre nevezni, illetőleg a részletekkel kapcsolatban tájékozódni itt lehet.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 28. 21:04

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.