Szerző: Bőle György

2001. augusztus 20. 04:35

A tesztelés fázisába lépett a Windows 2000 harmadik javítócsomagja, az SP3

[BetaNews] A napokban megkezdődött a tesztelők rostálása, akik részt vehetnek az új Windows 2000 javítócsomag fejlesztésének tesztfázisában. Akárcsak az előző javítócsomagok, ez is a Windows 2000 telepítésén,

[BetaNews] A napokban megkezdődött a tesztelők rostálása, akik részt vehetnek az új Windows 2000 javítócsomag fejlesztésének tesztfázisában. Akárcsak az előző javítócsomagok, ez is a Windows 2000 telepítésén, alkalmazás-kompatibilitásán és stabilitásán hivatott javítani, nem utolsó sorban pedig az operációs rendszer számos időközben felmerült biztonsági problémáján. A tervek szerint az új Service Pack (SP3) nem tartalmaz majd új Windows elemeket, ugyanis kizárólag egy karbantartó kiadás lesz.

A hamarosan megjelenő kiadás immáron a harmadik javítócsomag lesz az ominózus operációs rendszer 1999 decemberében törtért mesterlemezre kerülése óta. Az SP3 kiadásának pontos dátuma egyelőre nem ismert.

Akit érdekel a Windows 2000 SP3 tesztelésének lehetősége, az a Microsoft Beta Place-en jelentkezhet erre a nemes misszióra, ahol egy rövid regisztrálási procedúra után akár tesztelővé is avanzsálhat - természetesen csak akkor, ha a Microsoft által kiválasztásra kerül.

Azoknak, akik nem rendelkeznek Microsoft Passport azonosítóval, a BetaNews szerkesztői rendelkezésre bocsátottak egyet.

Beta ID: Win2000SP3
Password: SP3Beta

Update: Az alábbi linken lelhető fel a Windows 2000 SP3 által javított hibák listája.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról