Szerző: sammer

2001. augusztus 18. 22:18

Új tralier videó jelent meg az IL-2 Sturmovik repülőgépes harci játékból

[GameSpot] Az Ubi Soft Entertainment kiadott egy új tralier videót a készülő

HIRDETÉS

[GameSpot] Az Ubi Soft Entertainment kiadott egy új tralier videót a készülő IL-2 Sturmovik repülőgépes harci játékából. A tralierben bemutatnak néhányat a játékban szereplő különböző repülőgépből és a berepülhető környezetből. A játékban a Szovjetunió és Németország második világháborús csatározásait élhetjük át újra a virtuális légtérben, harcolva az aktuálisan ellenséges gépekkel. A gépekben 3D-s pilótafülkék fogadják a játékost, a CD-n helyet fog kapni egy pálya és küldetésszerkesztő program, továbbá egy 32 résztvevős többjátékos támogatás teszi teljessé a játékot.

Az IL-2 Sturmovik játékot a Maddox Games fejleszti, kiadását pedig 2001 őszére tervezik.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 05:26

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.