Szerző: sammer

2001. augusztus 15. 19:20

Radeon kártyákon használható TruForm OpenGL renderer jelent meg az Unreal Tournament játékhoz

Ha kevesled az Unreal Tournament poligonjainak számát, és véletlenül egy Radeon

HIRDETÉS

Ha kevesled az Unreal Tournament poligonjainak számát, és véletlenül egy Radeon található a gépedben, akkor biztosan szívesen veszed majd a Matt Williams által készített UT TruForm OpenGL Renderert. A program a Radeon 8500-ban hardveresen megvalósított TruForm technológiát valósítja meg OpenGL-en keresztül a (régi) Radeon alapú kártyákon. Mint az az alábbi képeken látható, az eredmény sajnos nem tökéletes, sok olyan objektum is "kövérebb" lett, ami eredeti formájában volt tökéletes. A következő képek egy Radeon 64DDR VIVO grafikus kártyával készültek.


A karaktereket illetően egyértelműen pozitív a változás, csapatjátékoknál sokat javíthat a látványon.


Hibák pedig mindig vannak, a "Strength Relic" nevű power-up-ot biztosan nem ilyennek képzelték el a tervezői.


A renderer következő változatában a TruForm hatékonyságának mértéke már változtatható lesz.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 07:59

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.