:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 15. 10:43

A Microsoft cáfol: semmi gond az Xbox alaplapjával

A Microsoft cáfolta azokat a tegnap felröppent pletykákat, amelyek szerint gond van az Xbox alaplapjával és ezért csak késéssel tudják megkezdeni a gyártást.

A Microsoft cáfolta azokat a tegnap felröppent pletykákat, amelyek szerint gond van az Xbox alaplapjával és ezért csak késéssel tudják megkezdeni a gyártást.

Mint ismeretes, a Thomas Weisel Partners két elemzője "belső forrásokra" hivatkozva olan információkat közölt, hogy az Xbox játékkonzolba kerülő Intel alaplap hibás, és ezért el kell halasztani a sorozatgyártás kezdetét.

A Microsoft képviselője ugyan nem kommentálta a gyártástehnológiai kérdéseket, de azt elmondta, hogy semmilyen gond nem merült fel az Xbox alaplapja kapcsán és a vállalat továbbra is tartani tudja magát a tervezett határidőkhöz.

Az Xbox alaplapot az Intel tervezte, de a Microsoft szerződéses partnere, a Flextronics gyártja. Ugyanezen cég rakja össze az Xbox konzolokat is.

"Egyáltalán semmilyen gond nincs az Intel alaplapjával. A konzol megjelenési dátuma továbbra is november 8." - mondta a Microsoft szóvivője James Barnard.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 06:55

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.