Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 15. 10:43

A Microsoft cáfol: semmi gond az Xbox alaplapjával

A Microsoft cáfolta azokat a tegnap felröppent pletykákat, amelyek szerint gond van az Xbox alaplapjával és ezért csak késéssel tudják megkezdeni a gyártást.

HIRDETÉS

A Microsoft cáfolta azokat a tegnap felröppent pletykákat, amelyek szerint gond van az Xbox alaplapjával és ezért csak késéssel tudják megkezdeni a gyártást.

Mint ismeretes, a Thomas Weisel Partners két elemzője "belső forrásokra" hivatkozva olan információkat közölt, hogy az Xbox játékkonzolba kerülő Intel alaplap hibás, és ezért el kell halasztani a sorozatgyártás kezdetét.

A Microsoft képviselője ugyan nem kommentálta a gyártástehnológiai kérdéseket, de azt elmondta, hogy semmilyen gond nem merült fel az Xbox alaplapja kapcsán és a vállalat továbbra is tartani tudja magát a tervezett határidőkhöz.

Az Xbox alaplapot az Intel tervezte, de a Microsoft szerződéses partnere, a Flextronics gyártja. Ugyanezen cég rakja össze az Xbox konzolokat is.

"Egyáltalán semmilyen gond nincs az Intel alaplapjával. A konzol megjelenési dátuma továbbra is november 8." - mondta a Microsoft szóvivője James Barnard.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 04:57

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.