Szerző: roberto

2001. augusztus 14. 18:34

Friss táblázatkezelő GNOME-osoknak: Gnumeric 0.69

[LinuxToday] Elkészült az újabb Gnumeric. A 0.69 a bejelentés szerint elsődlegesen hibajavító kiadás, az utolsó néhány verzióban megjelent képességek kódját is többé-kevésbé befejezték a fejlesztők. A tervek szerint augusztusban lezárul a program képességeinek bővítése, majd elkezdődik a felkészülés a Gnumeric 1.0 kiadására. A fejlesztők arra kérik a felhasználókat, hogy a grafikonokkal kapcsolatos hibabejelentéseiket ne küldjék el, mert a program e része aktív fejlesztés alatt áll. A forráskód a ftp.gnome.org-ról tölthető le .

GNOME[LinuxToday] Elkészült az újabb Gnumeric. A 0.69 a bejelentés szerint elsődlegesen hibajavító kiadás, az utolsó néhány verzióban megjelent képességek kódját is többé-kevésbé befejezték a fejlesztők. A tervek szerint augusztusban lezárul a program képességeinek bővítése, majd elkezdődik a felkészülés a Gnumeric 1.0 kiadására. A fejlesztők arra kérik a felhasználókat, hogy a grafikonokkal kapcsolatos hibabejelentéseiket ne küldjék el, mert a program e része aktív fejlesztés alatt áll. A forráskód a ftp.gnome.org-ról tölthető le.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról