Szerző: roberto

2001. augusztus 14. 18:34

Friss táblázatkezelő GNOME-osoknak: Gnumeric 0.69

[LinuxToday] Elkészült az újabb Gnumeric. A 0.69 a bejelentés szerint elsődlegesen hibajavító kiadás, az utolsó néhány verzióban megjelent képességek kódját is többé-kevésbé befejezték a fejlesztők. A tervek szerint augusztusban lezárul a program képességeinek bővítése, majd elkezdődik a felkészülés a Gnumeric 1.0 kiadására. A fejlesztők arra kérik a felhasználókat, hogy a grafikonokkal kapcsolatos hibabejelentéseiket ne küldjék el, mert a program e része aktív fejlesztés alatt áll. A forráskód a ftp.gnome.org-ról tölthető le .

HIRDETÉS

GNOME[LinuxToday] Elkészült az újabb Gnumeric. A 0.69 a bejelentés szerint elsődlegesen hibajavító kiadás, az utolsó néhány verzióban megjelent képességek kódját is többé-kevésbé befejezték a fejlesztők. A tervek szerint augusztusban lezárul a program képességeinek bővítése, majd elkezdődik a felkészülés a Gnumeric 1.0 kiadására. A fejlesztők arra kérik a felhasználókat, hogy a grafikonokkal kapcsolatos hibabejelentéseiket ne küldjék el, mert a program e része aktív fejlesztés alatt áll. A forráskód a ftp.gnome.org-ról tölthető le.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 07:24

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.