:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 14. 12:15

Az Intel augusztus 27-én mutatja be 2 GHz órajelű asztali Pentium 4 processzorát

Az Intel augusztus 27-én San Joseban tartandó sajtótájékoztatóján jelenti be a 2 GHz órajelű Pentium 4 processzort.

Az Intel augusztus 27-én San Joseban tartandó sajtótájékoztatóján jelenti be a 2 GHz órajelű Pentium 4 processzort.

A Fairmont Hotelben megrendezendő eseményen az Intel Desktop Products Group alelnöke, Loius Burns mutatja be a chipet az érdeklődőknek. A rendezvényen a világ legnagyobb számítógépgyártóinak mindegyike bemutatja majd a 2 GHz-es Pentium 4 processzorra épülő konfigurációit, a szoftvercégek pedig a Pentium 4-re optimalizált alkalmazásaikat állítják ki.

Az Intel láthatóan igen komolyan veszi a Pentium 4 tavaly őszi bejlentésekor kiadott jelszót, miszerint "2001 a Pentium 4 éve lesz". A hírek szerint a 2 GHz-es "álomhatár" elérése után az Intel nem tétlenkedik, és még ebben az évben kereskedelmi forgalomba kerül a 2,2 és talán a 2,4 GHz-es Pentium 4 processzor is.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 09:12

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.