Szerző: zsozso

2000. április 7. 11:28

Na akkor kik is gyártanak Győrben?

Győrben a Philips gyárt cd írót. Tavaly 1300db-ot loptak el tőlük , mivel

Győrben a Philips gyárt cd írót. Tavaly 1300db-ot loptak el tőlük , mivel hazai forgalomba nem kerültek a srácnak lopott cd írot adott el a konkurencia.
Gratula mindenkinek,

Conor

Ez érdekes. Akkor a Yamaha 4416E-t miért forgalmazza a Philips saját néven? Tán szégyelli a saját cuccait, s inkább rásózza a HP-re?

A lopás ügy nem ennyire "konkrét". Az igaz, hogy a pletyka szerint valakik dézsmálták a termést. Előfordult ez már Szfehérvárott is az IBM HDD gyárban. De ettől még nem biztos, hogy lopott cuccott vásárolt a fiú. Magyarországra ugyanis a kishazánkban gyártott termék is külhonból érkezik (persze előtte kétszer megkerüli a földet, hadd legyen még olcsóbb:)

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.