Szerző: roberto

2001. augusztus 9. 18:23

Megjelent a Conectiva Linux 7.0

[LinuxPR] Megjelent az elsődlegesen latin-amerikai piacra szánt Conectiva Linux újabb verziója. A Brazil Conectiva sajtóközleménye szerint a friss kiadás legnagyobb újdonsága az rpm csomagkezelőt kiegészítő apt, amit a debianosok már régóta ismernek. A rendszer a 2.4-es kernelen kívül választható opcióként tartalmazza a 2.2.19-est is, a grafikus felületet az XFree86 4.0.3 biztosítja, amelyen a KDE legutóbbi stabil verziója a 2.1.1 fut a frissített, 2.1.2-es KDE libekkel. A Conectiva latin-amerikai népszerűsége annak köszönhető, hogy a rendszer az angolon kívül a portugál és a spanyol nyelvet is beszéli. A disztribúció a Conectiva FTP-szerveréről tölhető le .

HIRDETÉS

Connectiva[LinuxPR] Megjelent az elsődlegesen latin-amerikai piacra szánt Conectiva Linux újabb verziója. A Brazil Conectiva sajtóközleménye szerint a friss kiadás legnagyobb újdonsága az rpm csomagkezelőt kiegészítő apt, amit a debianosok már régóta ismernek. A rendszer a 2.4-es kernelen kívül választható opcióként tartalmazza a 2.2.19-est is, a grafikus felületet az XFree86 4.0.3 biztosítja, amelyen a KDE legutóbbi stabil verziója a 2.1.1 fut a frissített, 2.1.2-es KDE libekkel. A Conectiva latin-amerikai népszerűsége annak köszönhető, hogy a rendszer az angolon kívül a portugál és a spanyol nyelvet is "beszéli". A disztribúció a Conectiva FTP-szerveréről tölhető le.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 04:19

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.