Szerző: roberto

2001. augusztus 9. 18:23

Megjelent a Conectiva Linux 7.0

[LinuxPR] Megjelent az elsődlegesen latin-amerikai piacra szánt Conectiva Linux újabb verziója. A Brazil Conectiva sajtóközleménye szerint a friss kiadás legnagyobb újdonsága az rpm csomagkezelőt kiegészítő apt, amit a debianosok már régóta ismernek. A rendszer a 2.4-es kernelen kívül választható opcióként tartalmazza a 2.2.19-est is, a grafikus felületet az XFree86 4.0.3 biztosítja, amelyen a KDE legutóbbi stabil verziója a 2.1.1 fut a frissített, 2.1.2-es KDE libekkel. A Conectiva latin-amerikai népszerűsége annak köszönhető, hogy a rendszer az angolon kívül a portugál és a spanyol nyelvet is beszéli. A disztribúció a Conectiva FTP-szerveréről tölhető le .

Connectiva[LinuxPR] Megjelent az elsődlegesen latin-amerikai piacra szánt Conectiva Linux újabb verziója. A Brazil Conectiva sajtóközleménye szerint a friss kiadás legnagyobb újdonsága az rpm csomagkezelőt kiegészítő apt, amit a debianosok már régóta ismernek. A rendszer a 2.4-es kernelen kívül választható opcióként tartalmazza a 2.2.19-est is, a grafikus felületet az XFree86 4.0.3 biztosítja, amelyen a KDE legutóbbi stabil verziója a 2.1.1 fut a frissített, 2.1.2-es KDE libekkel. A Conectiva latin-amerikai népszerűsége annak köszönhető, hogy a rendszer az angolon kívül a portugál és a spanyol nyelvet is "beszéli". A disztribúció a Conectiva FTP-szerveréről tölhető le.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról