Szerző: roberto

2001. augusztus 9. 18:18

A Red Hat gyakorlati képzéseket indít az adatbáziskezelés területén

HIRDETÉS

Red Hat[Red Hat] A Red Hat tegnap bejelentette a PostgreSQL-en alapuló Red Hat Database-zel kapcsolatos első tanfolyamát. A négynapos intenzív gyakorlati kurzus (Red Hat Database Essentials) a telepítéstől az SQL alapokon át a tranzakciókezelésig kalauzolja a hallgatókat. A képzés az Egyesült Államokban októberben indul, majd a rákövetkező néhány hónapban már elérhető lesz a Red Hat európai, ausztráliai és ázsiai oktatási központjaiban is. A kurzus alapozás a Red Hat további tervezett adatbáziskezelői oktatási programjaihoz (adatbázis adminisztrisztráció, webes alaklmazásfejlesztés, Oracle-ről és DB2-ről való migráció).

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 21:42

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.