Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 9. 17:19

A Supermicro soha nem épít alaplapot AMD processzorokhoz

[The Inquirer] Nemrégiben röppentek fel a pletykák, hogy a szerveralaplapokról ismert amerikai Supermicro piacra dobja AMD 760MP chipkészletes alaplapját.

HIRDETÉS

[The Inquirer] Nemrégiben röppentek fel a pletykák, hogy a szerveralaplapokról ismert amerikai Supermicro piacra dobja AMD 760MP chipkészletes alaplapját.

A "The Inquirer" című lap megkeresésére John Tsai, a Supermicro értékesítésért felelős alelnöke telefonon elmondta, hogy az ominózus pletyka felröppenése óta rengetegen megkeresték, de a Supermicro soha, azaz soha nem fog Intelen kívül más processzorhoz alaplapot gyártani.

Tsai elmondása szerint a Supermicro rendkívül közeli kapcsolatban áll az Intellel és csak ezen cég processzorait támogatja termékeiben - legyen az Intel, VIA, ServerWorks vagy más chipkészletes.

Szumma-szummárum, a Supermicro AMD Athlon MP alaplapról szóló pletykák nem voltak igazak.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 05:01

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.