Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 9. 14:04

Havi félmillió Pentium 4 alaplapot szállít az IBM-nek az ECS

[Digi Times] A tajvani Elitegroup Computer System nemrégiben egy jelentős megrendelést kapott az IBM-től Socket 478 foglalattal ellátott Intel Pentium 4 alaplapok szállítására.

HIRDETÉS

[Digi Times] A tajvani Elitegroup Computer System nemrégiben egy jelentős megrendelést kapott az IBM-től Socket 478 foglalattal ellátott Intel Pentium 4 alaplapok szállítására.

A vállalathoz közeli források szerint a szállítások még ebben a hónapban megkezdődnek. A megrendelt lapok pontos mennyisége egyelőre ismeretlen, de annyi bizonyos, hogy az év végén az ECS már havi 400-500 ezer Pentium 4 alaplapot szállít az IBM-nek.

Jelenleg a Gigabyte és a Universal Scientific Industrial az IBM legnagyobb alaplap-beszállítói. Az ECS "barebone" rendszereket gyárt az IBM számára, amelyekből júliusban 20 ezer darabot szállított le.

Az ECS júliusban 1,05 millió alaplapot adott el, azaz pontosan megismételte júniusi teljesítményét. A vállalat szerint a késleltetett szállítások és az IBM megrendelése miatt jelentősen növekedni fognak az augusztusi eredményei, de pontos becsléseket nem hoztak nyilvánosságra.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 22:53

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.