Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 8. 11:23

Elkezdődtek az AMD Hammer gyártásának előkészületei

[Vans Hardware] Az AMD drezdai FAB 30 gyárában már megkezdődtek a Hammer 64 bites processzorok gyártásának előkészületei. A magát megnevezni nem kívánó belsős forrás szerint a 0,13 mikronos csíkszélességű SOI (Silicon-On-Insulator) technológia tesztelése már folyamatban van, és a cég mérnökei vizsgálják az első Hammer mintapéldányokat.

[Van's Hardware] Az AMD drezdai FAB 30 gyárában már megkezdődtek a Hammer 64 bites processzorok gyártásának előkészületei. A magát megnevezni nem kívánó belsős forrás szerint a 0,13 mikronos csíkszélességű SOI (Silicon-On-Insulator) technológia tesztelése már folyamatban van, és a cég mérnökei vizsgálják az első Hammer mintapéldányokat.

Az AMD 2002 második félévében tervezi megjelentetni a Hammer processzorcsaládot; a Clawhammer névre hallgató chipet munkaállomásokba, a Sledgehammert pedig szerverekbe szánja a cég.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról