Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 8. 11:23

Elkezdődtek az AMD Hammer gyártásának előkészületei

[Vans Hardware] Az AMD drezdai FAB 30 gyárában már megkezdődtek a Hammer 64 bites processzorok gyártásának előkészületei. A magát megnevezni nem kívánó belsős forrás szerint a 0,13 mikronos csíkszélességű SOI (Silicon-On-Insulator) technológia tesztelése már folyamatban van, és a cég mérnökei vizsgálják az első Hammer mintapéldányokat.

HIRDETÉS

[Van's Hardware] Az AMD drezdai FAB 30 gyárában már megkezdődtek a Hammer 64 bites processzorok gyártásának előkészületei. A magát megnevezni nem kívánó belsős forrás szerint a 0,13 mikronos csíkszélességű SOI (Silicon-On-Insulator) technológia tesztelése már folyamatban van, és a cég mérnökei vizsgálják az első Hammer mintapéldányokat.

Az AMD 2002 második félévében tervezi megjelentetni a Hammer processzorcsaládot; a Clawhammer névre hallgató chipet munkaállomásokba, a Sledgehammert pedig szerverekbe szánja a cég.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 21:53

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.