:

Szerző: sammer

2001. augusztus 8. 07:00

A Legacy Interactive PC-s játékot készít a Law & Order TV-sorozatból

A Real Life Games sorozatot is készítő Legacy Interactive bejelentette, hogy

A Real Life Games sorozatot is készítő Legacy Interactive bejelentette, hogy megszerezte a jogokat a népszerű Law & Order televíziós drámasorozat feldolgozására egy új számítógépes játékban. A fejlesztő szerint a játék neve Law & Order Interactive lesz, és arra helyezik a hangsúlyt, hogy a filmben látható nyomozások összes fordulata és fontosabb eseménye megtalálhatók legyenek a játékban. A sorozatban szereplő színészek közül néhányan az új játékban is szerepet fognak játszani (köztük Jerry Orbach (Lennie Briscoe detektív), S. Epatha Merkerson (Anita Van Buren hadnagy), és Elisabeth Rohm (Serena Southerlyn helyettes), illetve a sorozatot készítő két forgatókönyvíró is segítséget fog nyújtani a játék történetének kidolgozásában.

A játékos detektívként kezd Manhattan utcáin, ahol bizonyítékok után kell vadásznia, és gyanúsítottakat hallgathat ki a bűncselekmények felderítésének előremozdításához. Miután bíróságra kerülnek a tanúk és a gyanúsítottak, az ügyész szerepében folytathatjuk a munkánkat, ahol a bírót kell meggyőznünk vádlottunk bűnösségéről. A fejlesztők fejlett realisztikus 3D-s megjelenítést és animációt ígérnek. A Law & Order Interactive 2002-ben fog megjelenni a tervek szerint, a Vivendi Universal Publishing kiadásában.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 12:44

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.