:

Szerző: sammer

2001. augusztus 8. 06:22

Bejelentették a Return to Castle Wolfenstein akciójáték többjátékos támogatását

Az id Software tegnap bejelentette, hogy a készülő Return to Castle Wolfenstein

Az id Software tegnap bejelentette, hogy a készülő Return to Castle Wolfenstein "first-person" lövöldözős játékának komoly többjátékos támogatása is lesz. A játék összetett csapatmunkára épülő többjátékos rendszerrel rendelkezik majd, egy sor hozzá tartozó küldetéssel együtt. A játékos Axis vagy Allied katonaként kapcsolódhat be a többjátékos játszmába, és vehet részt a változatos realisztikus küldetésekben, mint egy katonai létesítménybe való behatolás, vagy éppen egy stratégiailag fontos terület megvédése az ellenség csapatának támadása elől. Mindezek kihasználásához pedig számos életszerű pálya közül válogathatunk, köztük légibázisokkal, egy német faluval, és egy titkos náci laboratóriummal.

A játék négy karakterosztályt tartalmaz: a katona, a mérnök, az orvos, és a hadnagy karaktereket. Mindegyik típus különböző képességekkel rendelkezik, különböző típusú fegyverekhez és felszerelésekhez fér hozzá, és természetesen a harci stílusuk is eltérő.

Larry Goldberg az Activisiontól a következőket mondta a játékról: "A világ történelme óta legnagyobb konfliktusát felidézve a Return to Castle Wolfenstein alaposan kidolgozott csapatokra épülő többjátékos játékmódokat fog tartalmazni amellett, hogy természetesen a bámulatos egyjátékos hadjáratait is megtartja. A második világháborús korszak változatos német vidékei nagy változatosságot kölcsönöznek a játék küldetéseinek, ami nagyszerű játékélményt, és szinte végtelenszer újrajátszható izgalmakat ígér az őrjöngő gépfegyver mániásoknak és a halkan lopódzó orgyilkosoknak egyaránt."

A Return to Castle Wolfenstein játékot a Gray Matter, a Nerve, és az id Software közösen fejleszti, kiadását pedig az ünnepekre ígérik.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 07:54

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.