Szerző: roberto

2001. augusztus 7. 11:10

DeMuDi: Debian Multimédia Disztribúció

[debian.org] Elindult a Debian Multimedia Distribution (DeMuDi) projekt, amelynek célja -- nem túl meglepő módon -- egy igazi multimédiás Linux disztribúció építése. A Debian GNU/Linux persze tartalmaz olyan eszközöket, amelyre lehet ilyen disztribúciót alapozni, de a jelenlegi (és nem csak a Debian) disztribúciók elsődlegesen a hálózati vagy a desktop felhasználókat célozzák meg.

HIRDETÉS

Debian[debian.org] Elindult a Debian Multimedia Distribution (DeMuDi) projekt, amelynek célja -- nem túl meglepő módon -- egy igazi multimédiás Linux disztribúció építése. A Debian GNU/Linux persze tartalmaz olyan eszközöket, amelyre lehet ilyen disztribúciót alapozni, de a jelenlegi (és nem csak a Debian) disztribúciók elsődlegesen a hálózati vagy a desktop felhasználókat célozzák meg.

A DeMuDi azokon segítene, akik a Linux erejét multimédiás és művészi munkára szeretnék használni. Az ilyen felhasználóknak pillanatnyilag maguknak kell a programokat lefordítaniuk, meg kell küzdeniük az inkompatibilis interfészek problémáival vagy éppen meghajtóprogramokat kell keresgélniük. A DeMuDi projekt célja, hogy levegye e terhet a multimédia iránt érdeklődő felhasználók válláról.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 22:32

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.