Szerző: roberto

2001. augusztus 7. 11:10

DeMuDi: Debian Multimédia Disztribúció

[debian.org] Elindult a Debian Multimedia Distribution (DeMuDi) projekt, amelynek célja -- nem túl meglepő módon -- egy igazi multimédiás Linux disztribúció építése. A Debian GNU/Linux persze tartalmaz olyan eszközöket, amelyre lehet ilyen disztribúciót alapozni, de a jelenlegi (és nem csak a Debian) disztribúciók elsődlegesen a hálózati vagy a desktop felhasználókat célozzák meg.

Debian[debian.org] Elindult a Debian Multimedia Distribution (DeMuDi) projekt, amelynek célja -- nem túl meglepő módon -- egy igazi multimédiás Linux disztribúció építése. A Debian GNU/Linux persze tartalmaz olyan eszközöket, amelyre lehet ilyen disztribúciót alapozni, de a jelenlegi (és nem csak a Debian) disztribúciók elsődlegesen a hálózati vagy a desktop felhasználókat célozzák meg.

A DeMuDi azokon segítene, akik a Linux erejét multimédiás és művészi munkára szeretnék használni. Az ilyen felhasználóknak pillanatnyilag maguknak kell a programokat lefordítaniuk, meg kell küzdeniük az inkompatibilis interfészek problémáival vagy éppen meghajtóprogramokat kell keresgélniük. A DeMuDi projekt célja, hogy levegye e terhet a multimédia iránt érdeklődő felhasználók válláról.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról