Szerző: roberto

2001. augusztus 3. 20:42

VMware Express féláron, immár a SuSE-től is

HIRDETÉS

WMware Express[SuSE, WMware] Az elmúlt hónap közepén, július 16-án a WMware bejelentette a WMware Workstation könnyített változatának, a WMware Expressnek a jelentős árcsökkenését. A WMware Express 2.0 Linux alatti számítógépemulációra képes, de az emulált gépen csak Windows 95 vagy 98 futatható. A szoftvercsomag új árát a cég 50 dollárban állapította meg. A WMware Workstation 2.0 300 dolláros árához képest valóban előnyös lehetőséget a SuSE is kihasználja, ők tegnap jelentették be, hogy a shop.suse.com-on ezentúl megvásárolható a WMware Express.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 21:31

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.