Szerző: roberto

2001. augusztus 3. 20:13

Friss szoftverek: Mozilla 0.9.3 és Evolution 0.12

[LinuxToday, BrowserWatch, Ximian] Ma két, sok felhasználó által kedvelt, de még mindig erősen fejlesztés alatt álló program újabb verzióját jelentették be. A Mozilla 0.9.3 az előző kiadáshoz képest ismét stabilabb lett, újabb 16 komolyabb hibát küszöbölt ki a fejlesztőcsapat és néhány funkcionális változás is történt. A részletek megtalálhatók a kiadáshoz fűzött megjegyzésekben . A böngésző Windowsra, MacOS-re és Linuxra fordított változatai a szokásos helyről tölthetőek le .

Mozilla[LinuxToday, BrowserWatch, Ximian] Ma két, sok felhasználó által kedvelt, de még mindig erősen fejlesztés alatt álló program újabb verzióját jelentették be. A Mozilla 0.9.3 az előző kiadáshoz képest ismét stabilabb lett, újabb 16 komolyabb hibát küszöbölt ki a fejlesztőcsapat és néhány funkcionális változás is történt. A részletek megtalálhatók a kiadáshoz fűzött megjegyzésekben. A böngésző Windowsra, MacOS-re és Linuxra fordított változatai a szokásos helyről tölthetőek le.

XimianA Ximian az Evolution nevű kommunikációs programjának második bétájával jelentkezett. Az Evolution 0.12-es kiadásának jegyzetei a Ximian webhelyén olvashatóak, a program maga pedig 11 féle disztribúcióhoz lefordítva és csomagolva a Ximian FTP-szerveréről tölthető le. Aki nem szereti az ősi FTP-s módszereket az a Red Carpet telepítőszoftverrel is próbálkozhat a Ximian Preview csatornán.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.