Szerző: roberto

2001. augusztus 2. 11:43

Linuxos dokumentáció magyarul: www.linux-hogyan.hu

[Linux-hogyan] Néhány éve kizárólag angol nyelvű útmutatók nyomán kísérletezhetett rendszere állítgatásával a magyar linux-felhasználó, azóta a helyzet gyökeresen megváltozott. Tegnaptól létezik hivatalosan -- a Linux Documentation Projekt ( LDP ) által is -- elismert magyar nyelvű útmutatókat kínáló site a magyar weben.

HIRDETÉS

[Linux-hogyan] Néhány éve kizárólag angol nyelvű útmutatók nyomán kísérletezhetett rendszere állítgatásával a magyar linux-felhasználó, azóta a helyzet gyökeresen megváltozott. Tegnaptól létezik "hivatalosan" -- a Linux Documentation Projekt (LDP) által is -- elismert magyar nyelvű útmutatókat kínáló site a magyar weben.

A www.linux-hogyan.hu az elmúlt hónap közepén indult, célja a magyarra fordított angol útmutatók összegyűjtése és rendszerezése. Az oldal azóta hivatalos LDP-tükörré vált, tegnap pedig az LDP elismerte a site-ot a magyar HOGYANok központi szerverének, vagyis ezentúl www.linux-hogyan.hu-ról tükrözik a magyar fordításokat. Ez jelentős lépés a linux magyarítása felé is, ugyanis az LDP révén az ezután kiadandó disztribúciókba is bekerülhetnek a magyar útmutatók. Kitartást, türelmet és sikert kívánunk az üzemeltetőknek!

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 03:54

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.