Szerző: Ady Krisztián

2001. augusztus 1. 20:07

ATi MOBILITY RADEON a HP és a Compaq új notebookjaiban

[Yahoo] A Compaq és a HP ma sajtóközleményben jelentette be, hogy új sorozatú notebookjaik grafikus lelkének az ATi MOBILITY RADEON chipjét választották.

HIRDETÉS

[Yahoo] A Compaq és a HP ma sajtóközleményben jelentette be, hogy új sorozatú notebookjaik grafikus lelkének az ATi MOBILITY RADEON chipjét választották.

A Compaq Evo Notebook N600c és Presario 1700 sorozatba tartozó noteszgépek, valamint a HP Omnibook 6100 típusjelzésű gépe fog az ATi grafikus chipjére épülni.

A MOBILITY RADEON képességei lényegében megegyeznek az asztali gépbe szánt verzióéval, ugyanúgy megtalálható benne az ATi HYPER-Z technológiája, a PIXEL TAPESTRY architektúra, s kiegészült az új, Dual DAC technológiával a költséghatékony, függetlenül vezérelhető multi-monitor támogatáshoz. A chip természetesen követve az ATi hagyományait kitűnő minőségű DVD-gyorsítást, video-lejátszást is kínál az iDCT és Motion Compensation technikák által.

A MOBILITY RADEON mindezek ellenére különösen keveset fogyaszt, az általános 2D-3D alkalmazások, DVD-lejátszás alatt kevesebb, mint fél wattot igényel.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 05:08

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.