Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 1. 09:38

Már kapható a vörösrézből készült COOLINK CuSpacer

A Socket A foglalatba illeszkedő AMD Athlon és Duron processzorokat talán a lesarkazás veszélye fenyegegeti leginkább. Ennek megakadályozására hivatott a CuSpacer, ami megakadályozza a hűtőborda nemkívánatos elmozdulásait.

HIRDETÉS

A Socket A foglalatba illeszkedő AMD Athlon és Duron processzorokat talán a lesarkazás veszélye fenyegegeti leginkább. Ennek megakadályozására hivatott a "CuSpacer", ami megakadályozza a hűtőborda nemkívánatos elmozdulásait.

Oldalunkon már korábban is beszámoltunk számos elkészítési módszerről, de aki nem akar vagy nem tud magának megfelelő készségewt barkácsolni, az mostantól meg is vásárolhatja a COOLINK kínálatából.

A COOLINK "Copper CPU Protector" vörösrézből készült és mindössze 260 forintot kérnek érte a számítógépüzletekben.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 07:05

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.