:

Szerző: Ady Krisztián

2001. július 30. 21:39

Megjelent a Sound Control Plus 1.99 béta verziója

A Windows beépített hangerőszabályzóját leváltó, free/registerware program új verziója már nem avul el, kivették a béta verziók használhatóságát korlátozó dátumfigyelést.

A Windows beépített hangerőszabályzóját leváltó, free/registerware program új verziója már nem "avul el", kivették a béta verziók használhatóságát korlátozó dátumfigyelést.

A Win9x/ME/NT4/2000 kompatibilis alkalmazás segítségével rengeteg billentyűkombinációt rendelhetünk a hangkártyánk ki- és bemeneti jelszintjeinek, hangerejének szabályzásához. A lenyomott billentyűkombinációról OSD, képernyő általunk meghatározott pontján megjelenő kijelzést is kérhetünk.

A program a Winamp, s két általunk meghatározott alkalmazás indítására is megtanítható, a Winamp-nál akár 4 különböző playlist is bekonfigurálható általunk meghatározott gombokra.

A program nagyon jól jöhet például játékok alatti hangerőszabályzásra.

Letölthető és ingyenesen regisztrálható a Really Effective Software weblapján.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 15:33

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.