:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 30. 12:47

Az ATi megvásárolta a HydraVision többmonitoros technológiát

A kanadai ATi bejelentette, hogy 2 millió dollárért megvásárolta az Appian Graphicstől a HydraVision többmonitoros technológiát.

A kanadai ATi bejelentette, hogy 2 millió dollárért megvásárolta az Appian Graphicstől a HydraVision többmonitoros technológiát.

A megállapodás értelmében az ATi lesz a jogos tulajdonosa a HydraVision dekstop menedzser programnak és hozzátartozó technológiáknak, több ezzel kapcsolatos szabványnak és a HydraVision márkanévnek. Ezen felül az ATi több Appian dolgozót alkalmaz a HydraVisionn továbbfejlesztése érdekében.

A két cég továbbá megújította a 2000 novemberében kötött értékesítési és disztribúciós szerződést, amelynek keretein belül az Appian az ATi többmonitoros hardvereit értékesíti professzionális (tőzsdék, videoszerkesztő rendszerek, térképészeti alkalmazások) felhasználók számára.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 05:26

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.