:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 30. 11:05

Heteken belül elkészül a Windows XP végleges változata

A Microsoft szerint a jogi és politikai fenyegetések ellenére minden a legnagyobb rendben halad a Windows XP megjelenése körül.

A Microsoft szerint a jogi és politikai fenyegetések ellenére minden a legnagyobb rendben halad a Windows XP megjelenése körül.

Az aggályoskodók legújabb vesszőparipája a Windows XP-be épített üzenőprogram és a médialejátszó. Sokak szerint a szoftverek integrálásával a redmondi cég tisztességtelenül járt el és hátrányos helyzetbe hozta az AOL-t és a RealNetworks-öt.

A Microsoft válaszként megváltoztatta a Windows XP licencfeltételeit, lehetővé téve a számítógépgyártóknak a más cégek által gyártott szoftverek (pl. Netscape Communicator és Messenger) telepítését - a Compaq élt is a lehetőséggel.

A regisztrált bétateszterek ezen a héten kapják meg az operációs rendszer végső tesztverzióját, a végleges, kereskedelmi forgalomba kerülő változat pedig heteken belül elkészül.

A Microsoft Windows XP október 25-től lesz kapható az üzletekben.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 17:08

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.