Szerző: roberto

2001. július 29. 10:55

A Metro Holding Hungary áruházaiban SuSE Linuxos PC-k kerülnek forgalomba

A legújabb METRO katalógus böngészése közben érdekes dologra figyelhet fel az alternatívákat kedvelő felhasználó. A 2001/17-es katalóguscsomagban egy ízig-vérig alternatív konfiguráció kínálja magát: 1,3-as AMD processzorral, 256MB SDRAM-mal, GeForce2 MX 32MB-os videókártyával, DVD, 20GB stb. stb., operációs rendszerként pedig -- Windows 98 vagy Windows ME helyett -- SuSE Linuxszal. Az ajánlatban azonban a legcsábítóbb a Mesetár: Jancsi és Juliska CD-ROM szoftver, ezzel a Hardline PC2 konfiguráció valóban megéri a 224 987 forintos árát, az ajánlat augusztus 2-től szeptember 12-ig érvényes. Egyetlen bánatom, hogy a Mesetár: Jancsi és Juliska játékos CD-ROM gyerekeknek Windows 9x-et igényel.

SuSEA legújabb METRO katalógus böngészése közben érdekes dologra figyelhet fel az alternatívákat kedvelő felhasználó. A 2001/17-es katalóguscsomagban egy ízig-vérig alternatív konfiguráció kínálja magát: 1,3-as AMD processzorral, 256MB SDRAM-mal, GeForce2 MX 32MB-os videókártyával, DVD, 20GB stb. stb., operációs rendszerként pedig -- Windows 98 vagy Windows ME helyett -- SuSE Linuxszal. Az ajánlatban azonban a legcsábítóbb a "Mesetár: Jancsi és Juliska CD-ROM szoftver", ezzel a "Hardline PC2" konfiguráció valóban megéri a 224 987 forintos árát, az ajánlat augusztus 2-től szeptember 12-ig érvényes. Egyetlen bánatom, hogy a Mesetár: Jancsi és Juliska játékos CD-ROM gyerekeknek Windows 9x-et igényel.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról