:

Szerző: sammer

2001. július 28. 01:49

A Soldier of Fortune akciójáték népszerű első része megjelent Dreamcast konzolra

A Raven Software hatalmas sikereket ért el a Soldier of Fortune játékával PC-s

A Raven Software hatalmas sikereket ért el a Soldier of Fortune játékával PC-s platformon, így már várható volt, hogy idővel konzolokra is megjelenik. Ez az idő pedig most jött el, a Crave Entertainment bejelentette, hogy elkészült, és ma már szállítja is a Dreamcast konzolra írt Soldier of Fortune játékát.

A Soldier of Fortune az utóbbi idők egyik legsikeresebb belső nézetű lövöldözős játéka volt, köszönhetően az erőszakos megvalósításának, és a látványos reális pályafelépítésnek. A játékban John Mullins szerepében kell a fanatikus és halálos terrorista csoportokat féken tartanunk, amiben segítségünkre lesz a lopódzás képessége, a tapasztalatszerzés, és a hatékony fegyver arzenál. A Soldier of Fortune egyedülálló (-an erőszakos) élménye miatt viszont amellett, hogy sikeressé tette a játékot, további kiváló alapott adott az agresszív játékok betíltásáért harcoló csoportoknak.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 09:59

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.