Szerző: sammer

2001. július 26. 21:54

Nincs változás a legkedveltebb játékokat illetően, továbbra is a DiabloII illetve a The Sims sorozat uralkodik az eladási listán

[GameSpot] Az előző hetektől eltérően, most nem sok változás történt a lefrissebb heti

[GameSpot] Az előző hetektől eltérően, most nem sok változás történt a lefrissebb heti játék eladási toplista sorrendjében. A Diablo II: Lord of Destruction továbbra is tartja első helyét, és a hagyományokhoz híven követi őt az eredeti The Sims és a The Sims: House Party kiegészítő, negyedik helyen pedig a rosszabb időket is megélt eredeti Diablo II akció/szerepjáték áll. A RollerCoaster Tycoon sem hajlandó leszakadni a top10-ből, ezúttal az ötödik helyet szerezte meg, közvetlenül a legnagyobbak után. A Microsoftnak is jó hete volt, két játéka is a legkelendőbbek között van, az Age of Empires II: Age of Kings a hetedik, míg a Microsoft Flight Simulator a nyolcadik helyet tudhatja magáénak.

A legtöbbet eladott játékok július 8-tól 14-ig terjedő időszakban:

  1. Diablo II: Lord of Destruction / Vivendi Universal Publishing
  2. The Sims / Electronic Arts
  3. The Sims: House Party / Electronic Arts
  4. Diablo II / Vivendi Universal
  5. RollerCoaster Tycoon / Infogrames
  6. The Sims: Livin' Large / Electronic Arts
  7. Age of Empires II: Age of Kings / Microsoft
  8. Microsoft Flight Simulator / Microsoft
  9. Black & White / Electronic Arts
  10. Baldur's Gate II: Throne of Bhaal / Interplay

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról