Szerző: roberto

2001. július 26. 21:10

KDE-hírek: tervek a 2.2 után; elkészült a KOffice API dokumentációja

[KDE News] Bár még nem jelent meg a KDE 2.2-es verziója sem (de két héten belül várható), Waldo Bastian, a KDE kiadásokért felelős jelenlegi koordinátora már a KDE 2.2 utáni verziókara vonatkozó terveiről nyilatkozott. A 2.2 augusztusi megjelenése után körülbelül egy hónappal, 2001 szeptemberében lát majd napvilágot a 2.2.1-es változat, azután pedig elindulnak a KDE 3 munkálatai, amelyek az előzetes tervek szerint 2002 januárjáig fognak tartani.

KDE[KDE News] Bár még nem jelent meg a KDE 2.2-es verziója sem (de két héten belül várható), Waldo Bastian, a KDE kiadásokért felelős jelenlegi koordinátora már a KDE 2.2 utáni verziókara vonatkozó terveiről nyilatkozott. A 2.2 augusztusi megjelenése után körülbelül egy hónappal, 2001 szeptemberében lát majd napvilágot a 2.2.1-es változat, azután pedig elindulnak a KDE 3 munkálatai, amelyek az előzetes tervek szerint 2002 januárjáig fognak tartani.

...

Elkészült a KDE-s irodai programcsomag, a KOffice API-jának a dokumentációja. A nem túl olvasmányos, erősen technikai jellegű dokumentum böngészhető a hálózaton, illetve letölthető bzip2-vel csomagolt tarként.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról