Szerző: roberto

2001. július 25. 09:16

Újabb létszámleépítés a SuSE-nél

[SuSE] A rendkívül kedvezőtlen gazdasági környezetre hivatkozva a SuSE Linux AG az elmúlt hét végén bejelentette, hogy foglalkoztatottjainak számát körülbelül 10%-kal csökkenteni fogja. Fél éven belül ez már a SuSE második lészámleépítési bejelentése, az előző elbocsátások hátterében a cégen belüli szervezeti racionalizáció és a központosítás állt, akkor a vállalat az egyesült államokbeli alkalmazottjainak jelentős részétől meg is vált. A mostani elbocsátások mintegy ötven embert érintenek, elsősorban nem a technikai személyzettől, hanem az adminisztrációs tevékenységet végző, németországi alkalmazottaktól válik meg a SuSE.

SuSE[SuSE] A rendkívül kedvezőtlen gazdasági környezetre hivatkozva a SuSE Linux AG az elmúlt hét végén bejelentette, hogy foglalkoztatottjainak számát körülbelül 10%-kal csökkenteni fogja. Fél éven belül ez már a SuSE második lészámleépítési bejelentése, az előző elbocsátások hátterében a cégen belüli szervezeti racionalizáció és a központosítás állt, akkor a vállalat az egyesült államokbeli alkalmazottjainak jelentős részétől meg is vált. A mostani elbocsátások mintegy ötven embert érintenek, elsősorban nem a technikai személyzettől, hanem az adminisztrációs tevékenységet végző, németországi alkalmazottaktól válik meg a SuSE.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról