:

Szerző: roberto

2001. július 25. 09:07

Python-hírek: megjelent a szkriptnyelv 2.1.1-es verziója és kipróbálható a 2.2-es első alfája

[LinuxProgramming] Guido van Rossum, a Python programnyelv megalkotója bejelentette a Python a 2.1-es verziójának hibái nélkülöző újabb kiadást, a 2.1.1-est. A friss verzióhoz a régebbinél kedvezőbb, GPL kompatibilis licenc alatt juthatnak hozzá a szkriptnyelv barátai. A forráscsomag a wwww.python.org -ról tölthető le.

[LinuxProgramming] Guido van Rossum, a Python programnyelv megalkotója bejelentette a Python a 2.1-es verziójának hibái nélkülöző újabb kiadást, a 2.1.1-est. A friss verzióhoz a régebbinél kedvezőbb, GPL kompatibilis licenc alatt juthatnak hozzá a szkriptnyelv barátai. A forráscsomag a wwww.python.org-ról tölthető le.

Az új fejlesztésekre fogékony programozók az is kipróbálhatják, hogy mennyivel fog többet nyújtani a Python 2.2-es változata, ugyanis egy nappal a 2.1.1 bejelentése előtt jelent meg a 2.2 első nyilvános tesztelésre szánt alfa verziója a 2.2a1.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 05:08

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.