Szerző: Ady Krisztián

2001. július 25. 02:52

A Nova audio/videochipjei az Alcatel MAC technológiáját használják

Az Alcatel és a Nova Semiconductors bejelentette, hogy a Nova Semiconductors licenszeli az Alcatel Media Access Control (MAC) soft core technológiáját saját programozható, hálózati támogatással rendelkező video/audiochipjeihez, IC-ihez.

Az Alcatel és a Nova Semiconductors bejelentette, hogy a Nova Semiconductors licenszeli az Alcatel Media Access Control (MAC) "soft core" technológiáját saját programozható, hálózati támogatással rendelkező video/audiochipjeihez, IC-ihez.

A Nova Semiconductors multimédiás hálózati támogatással rendelkező video/audio IC-i gyors hardver- és szoftverfejlesztést tesznek lehetővé a nagy példányszámban gyártók számára. Az Alcatel széles körben felhasznált MAC technológiája által a Nova Semiconductors chipjei kisebb rizikót, nagyobb kompatibilitást fognak jelenteni a rendszerépítők számára.

A NOVA-1X26 termékcsalád tartalmazza az Alcatel 10/100 Mbps Ethernet MAC technológiáját, a TriMedia VLIW CPU-t, video és audio I/O-t, modem és bővítőkártya (PCI, 68K, IDE) illesztési felületet.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról