Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 23. 11:18

Novemberben jelenik meg a DVD-vel egybeépített GameCube konzol

A Matsushita bejelentette a DVD-lejátszóval kombinált GameCube konzolnak, a Panasonic Fusion-nek a piaci megjelenési idejét és árát.

A Matsushita bejelentette a DVD-lejátszóval kombinált GameCube konzolnak, a "Panasonic Fusion"-nek a piaci megjelenési idejét és árát.


Panasonic Fusion

Az első látásra egy pénztárgépbe épített csöves rádióvevőnek tűnő készülék tulajdonképpen nem más, mint egy DVD-lejátszóval összeépített Nintendo GameCube konzol, amelyen nem csak játszani lehet, hanem filmeket nézni is. A Matsushita által kifejlesztett konstrukció novembertől lesz kapható Japánban 40,000 yen ($325) körüli áron.

A Matushita képviselői szerint a készüléket magasabb áron tervezték értékesíteni, de ezt a tervet elvetették és a PlayStation 2-höz igazodva állapították meg a Fusion árát. A Sony PlayStation 2 konzolja jelenleg 35,000 yenbe (285 dollár) kerül Japánban.

A Panasonic Fusion november elején jelenik meg a japán boltokban. A Matushita szerint a premier azért nem esik egybe a Nintendo GameCube szeptemberi debütálásával, mert "néhány dolgot még véglegesíteni kell a gyártás körül".

A készülék az Egyesült Államokban 2002-ben jelenik meg, de a pontos dátum és a bevezető ár egyelőre ismeretlen.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról