Szerző: sammer

2001. július 20. 17:27

John Romero és Tom Hall sokévi sikeres együttműködés után távoznak az Ion Storm játékfejlesztő cégtől

[GameSpot] A GameSpot értesülése szerint John Romero és Tom Hall otthagyták az Ion Storm Dallas fejlesztőstúdiót, hogy egyéb érdeklődési körüknek is hódolni tudjanak. Mindketten komoly szerepet töltöttek be a Daikatana futurisztikus lövöldözős játék és a nemrég megjelent Anachronox fejlesztésében. Arról nincsenek információk, hogy milyen hatással lesz ez az igen nagy veszteség a dallasi központra, de az austini stúdió, ahol a Deus Exet és a Thief 3-at fejlesztik változatlanul folytathatja munkáját.

Az Eidos a következőket nyilatkozta az eseménnyel kapcsolatban: "John Romero és Tom Hall elhatározták, hogy távoznak az Ion Stormtól, hogy más érdekeltségükkel foglalkozhassanak. Sok szerencsét kívánunk nekik a további munkájukhoz, és köszönjük nekik azt a munkát, amit éveken keresztük az Ion Stormon belül végeztek."

Az Eidos mindenesetre megerősítette, hogy tovább folytatják a Deus Ex és a Thief sorozatot, és a Deus Ex konzolra való átültetését.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról