Szerző: sammer

2001. július 20. 17:27

John Romero és Tom Hall sokévi sikeres együttműködés után távoznak az Ion Storm játékfejlesztő cégtől

[GameSpot] A GameSpot értesülése szerint John Romero és Tom Hall otthagyták az Ion Storm Dallas fejlesztőstúdiót, hogy egyéb érdeklődési körüknek is hódolni tudjanak. Mindketten komoly szerepet töltöttek be a Daikatana futurisztikus lövöldözős játék és a nemrég megjelent Anachronox fejlesztésében. Arról nincsenek információk, hogy milyen hatással lesz ez az igen nagy veszteség a dallasi központra, de az austini stúdió, ahol a Deus Exet és a Thief 3-at fejlesztik változatlanul folytathatja munkáját.

Az Eidos a következőket nyilatkozta az eseménnyel kapcsolatban: "John Romero és Tom Hall elhatározták, hogy távoznak az Ion Stormtól, hogy más érdekeltségükkel foglalkozhassanak. Sok szerencsét kívánunk nekik a további munkájukhoz, és köszönjük nekik azt a munkát, amit éveken keresztük az Ion Stormon belül végeztek."

Az Eidos mindenesetre megerősítette, hogy tovább folytatják a Deus Ex és a Thief sorozatot, és a Deus Ex konzolra való átültetését.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

0

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.