Szerző: roberto

2001. július 20. 12:36

Linux DA: új Palm OS a Palm OS helyett

[ZDNet] A 30 főt foglalkoztató Empower Technologies Inc. bejelentette az első operációs rendszer frissítést a Palm IIIx-hez és a Palm IIIxe-hez. A cég elnök-vezérigazgatója, Paul Leung elmondta, hogy a Linux DA nevű OS a Palm OS-nél gyorsabb, robosztusabb és teljesen kompatibilis a Palm hardverével.

[ZDNet] A 30 főt foglalkoztató Empower Technologies Inc. bejelentette az első operációs rendszer "frissítést" a Palm IIIx-hez és a Palm IIIxe-hez. A cég elnök-vezérigazgatója, Paul Leung elmondta, hogy a Linux DA nevű OS a Palm OS-nél gyorsabb, robosztusabb és teljesen kompatibilis a Palm hardverével. A 2000 februárjában alapított cég ígérete szerint a www.linuxda.com oldalról hamarosan letölthető lesz majd a Linux DA alapfunkciók ellátására képes demó verziója.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról