:

Szerző: sammer

2001. július 19. 15:26

Macintosh-ra is jön a Duke Nukem Forever!

[GameSpot] A Macworld Expo kiállításon a Macsoft bejelentette, hogy a jövőben néhányat a legújabb PC-s játékok közül el fog készíteni Mac platformra. Az ilyen nagyobb játékok egyike lesz a 3D Realms fejlesztésében készülő Duke Nukem Forever, amiben a régi ismerős Duke Nukem szerepében kell felvenni a küzdelmet Dr. Proton tudóssal és a gonosz földönkívüliekkel. Ezen kívül a Macsoft terveiben szerepel még más Take-Two fennhatóság alá tartozó játékok átültetése is, mint a napokon belül megjelenő Max Payne, a Myth III, a Stronghold, valamint az Infogrames Civilization III és Master of Orion III játékai. Ezekhez csatlakoznak még a Blizzard Warcraft III játéka, és egyéb, mindkét platformra egyszerre fejlesztett játékok.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 14:50

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.