Szerző: Ady Krisztián

2001. július 19. 00:38

A Microsoft a Plantronics headsetjét választotta az Xbox Communicatorhoz

[Plantronics] A Plantronics, Inc. sajtóközleményben jelentette be, hogy a Microsoft Corporation választása szerint a cég szállítja majd az Xbox Communicator headsetjeit. A hangvezérlést lehetővé tevő egység az ősszel megjelenő Xbox játékkonzol kiegészítője lesz.

A közösen fejlesztett Microsoft-Plantronics headset a hangunk általi vezérlésnek köszönhetően lehetővé teszi, hogy az Xbox felhasználói teljesen belefeledkezzenek a játékok örömeibe.

A speciálisan Xbox számára tervezett headset közvetlenül az Xbox Communicatorba dugható, mely az online játékokban történő, játékosok közötti kommunikációban is komoly segítséget nyújt. Az elegánsan megtervezett, zöldes színű, ergonómiailag tökéletesre tervezett headset zajszűrő mikrofonnal lesz szerelve.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról