:

Szerző: roberto

2001. július 17. 22:32

A MandrakeSoft elindította "a hónap Mandrake-szakértője" versenyt

Mandrake[Mandrake News] A MandrakeSoft, úgy tűnik, mindent megpróbál, hogy népszerűsítse a cég linuxos online szolgáltatásait. A legújabb ötletük, hogy a www.mandrakeexpert.com-on működő tapasztalt felhasználókra és a (nem is mindig) kezdő linuxosok kérdéseire alapozott portál szakértőként regisztrált felhasználói közül havonta jutalmazni fogják a legjobbakat. A kérdésekre adott szakértői tanácsok után járó fix pontok, illetve a kérdezők által legjobb válaszként megjelölt bónusz pontok alapján választják ki a legeredményesebb tanácsadókat. A legtöbb hasznos tanácsot adó havi guru hardvereszközöket nyerhet, továbbá -- az első öt helyezettel együtt -- lehetősége nyílik arra, hogy fizetést kapjon az internetes tanácsadásért. Aki kíváncsi az internetes tanácsadói verseny részleteire, az mindent megtalál a MandrakeExpert honlapján.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 13:43

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.