Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 17. 16:02

A 3Dlabs az AMD Athlon MP processzorokra optimalizálja Wildcat grafikus kártyáinak meghajtóprogramját

A 3Dlabs ma bejelentette, hogy a Wildcat professzionális grafikus gyorsítókártyák meghajtóprogramjait optimalizálták az AMD Athlon MP processzorokhoz.

Az optimalizált driverek az Athlon MP Smart-MP technológiáján kívül a processzorokban található 3DNow! Preofessional utasításkészletet is kihasználják. A meghajtóprogramok a Wildcat 4110, 4210 illetve Wiladcat II 5110 és 5000 grafikus kártyákkal használhatók.

A 3Dlabs bejelentése szerint a Windows 2000 operációs rendszerrel kompatibilis meghajtóprogram még ebben a hónapban megjelenik, a Windows NT driverre pedig még ebben a negyedévben várható.

A 3Dlabs a tegnapi napon jelentette be Wildcat II 5000 grafikus kártyáját, amelynek érdekessége, hogy az első kiskereskedelmi forgalomban is kapható Wildcat gyorsító.

A 3Dlabs valószínű azért hirdeti fennhangon az AMD Athlon MP-re optimalizált meghajtóit, mert úgy véli, hogy a kedvező ár/teljesítmény viszony miatt az otthoni felhasználók közül sokan használnak majd Athlon MP-alapú kétprocesszoros rendszert.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról