Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 17. 10:35

Lapos kijelzővel szerelt iMac konfigurációk várhatók az Apple-től

[CNET] Az Apple Computer az ezen a héten kezdődő Macworld Expo New York rendezvényen várhatóan új iMac számítógépekkel rukkol elő.

A vállalat terveit közelről ismerő szakértők szerint egyelőre csak gyorsabb processzorral és új külsővel rendelkező konfigurációk jelennek meg, de hamarosan piacra kerülhetnek az első lapos kijelzővel rendelkező iMac gépek.

A nagy kérdés az, hogy mikor lesz ez a "hamarosan". Mindenesetre amennyiben az Apple megjelenteti a lapos kijelzővel rendelkező iMac gépeket, azok először mindenképpen a legfelsőbb árkategóriába tartoznak majd, elemzők szerint ugyanis a kijelzők magas ára még túl magas ahhoz, hogy az Apple az 1000 dollárnál olcsóbb gépeit ilyen megjelenítővel lássa el.

Az utóbbi időben mind az iMac, mind a Power Mac gépek csak korlátozott számban voltak elérhetők a disztribútoroknál, ami valószínűsíti, hogy a Macworld Expo rendezvényen mindkét modellből új verziót mutatnak be.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról