Szerző: Barna József

2001. július 16. 23:07

Magyar legenda: egerek és emberek

[Email] Az Internews oldalaira került fel két, az egerek lelkivilágát boncolgató cikk. Az egyik részletesen áttekinti, hogy ma a magyar piacon miféle ilyen állatfajtákkal találkozhatunk, s ezek hogyan is működnek; míg a másik a Logitech Wheel Mouse optikai egér napos és sötét oldalát mutatja be.

Pár éve jelent meg a rádiótechnika az egérgyártásban, ami - hála a marketingnek - egyre nagyobb szerepet kap. Hangzatos reklámokban hirdetik, hogy vége a kábeldzsungelnek, hiszen itt van a rádiós egér, ami kábel nélkül kommunikál PC-nkkel. Nem tagadom, tényleg van előnye az ilyen rugalmas kapcsolatnak, arról azonban bölcsen hallgatnak a reklámok, hogy a rádiós egér frissítése általában max 60Hz körül van, és hogy az egérkébe egy tartós elem szükséges, ami biztosan hajnali háromkor fog kifogyni, amikor már egyetlen üzlet sem lesz nyitva.
A cikkek az Internews oldalán olvashatóak.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról