Szerző: roberto

2001. július 16. 18:29

Kereskedelmi forgalomba került az Adobe PageMaker 7.0 Amerikában

[Adobe] Az Adobe előzetes terveinek megfelelően kereskedelmi forgalomba került a cég PageMaker nevű kiadványszerkesztő programjának 7.0-ás verziója. A friss verzió az Adobe Publishing Collection nevű csomag részeként is elérhető, amelyben szinte minden nyomtatott vagy webes kiadvány szerkesztéshez szükséges program megtalálható. A csomag alkotóelemei közt tehát szerepel az Adobe PageMaker 7.0, továbbá a Photoshop 6.0, az Illustrator 9.0 és az Acrobat 5.0.

HIRDETÉS

Adobe[Adobe] Az Adobe előzetes terveinek megfelelően kereskedelmi forgalomba került a cég PageMaker nevű kiadványszerkesztő programjának 7.0-ás verziója. A friss verzió az Adobe Publishing Collection nevű csomag részeként is elérhető, amelyben szinte minden nyomtatott vagy webes kiadvány szerkesztéshez szükséges program megtalálható. A csomag alkotóelemei közt tehát szerepel az Adobe PageMaker 7.0, továbbá a Photoshop 6.0, az Illustrator 9.0 és az Acrobat 5.0.

A PageMaker 7.0 ára az egyesült államokbeli és a kanadai felhasználók számára körülbelül 499 dollárba (USD)kerül, az előző verzióról való frissítés 79 dollár, az Adobe Publishing Collection ára pedig 999 dollár. A cég még a nyáron piacra szeretné dobni a holland, francia, kanadai francia, német, olasz, norvég, spanyol és svéd nyelvű változatokat. Őszre tervezik a brazíliai portugál, dán, finn és japán verziókat, a magyar változatról nincs hír.

a címlapról