Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 16. 12:43

A Panasonic új hordozható számítógépe - ezúttal képen

A múlt hét végén számoltunk be a Panasonic új hordozható számítógépének megjelenéséről, ezúttal viszont egy képet is tudunk mutatni a készülékről.


Panasonic Toughbook CF-07 Mini PC

A Toughbook CF-07 Mini PC fejlesztőinek célja az volt, hogy számítógépes és hálózati hozzáférést biztosítsanak olyan szakemberek számára, akik terepen, irodájuktól távol dolgoznak. A tervezők célkitűzése az volt, hogy nagyobb fokú hordozhatóságot, ill. mozgásszabadságot biztosítsanak a felhasználók részére a jobb hatékonyság elérése érdekében.

A 698 g súlyú és egy hüvelyknél vékonyabb 8,7 x 6,3" méretű transzflektív érintőképernyő szigetelt, ellenáll ütésnek, vibrációnak, 4 láb magasból történő leejtésnek, por- és vízálló, jól bírja a magas és alacsony környezeti hőmérsékletet, és magnézium ötvözetből készült tokozással és egy adatbevitelhez használt képernyőceruzával rendelkezik.

A Mobile Data Wireless Display opcionális megerősített Mini PC egysége csak 920 g súlyú, Intel Pentium III 300MHz CPU, 64MB PC100 SDRAM, és ütésálló kivitelű 5GB 1,8" merevlemez meghajtó egységekből áll és 7.8" x 3.6" x 2" méretű alumínium ötvözetből készült tokozással van ellátva. Mini-USB és soros porttal, DC bemenettel, Wireless Display interfésszel és egy II. típusú PC kártyahellyel rendelkezik.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 10:08

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.