:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 16. 12:43

A Panasonic új hordozható számítógépe - ezúttal képen

A múlt hét végén számoltunk be a Panasonic új hordozható számítógépének megjelenéséről, ezúttal viszont egy képet is tudunk mutatni a készülékről.


Panasonic Toughbook CF-07 Mini PC

A Toughbook CF-07 Mini PC fejlesztőinek célja az volt, hogy számítógépes és hálózati hozzáférést biztosítsanak olyan szakemberek számára, akik terepen, irodájuktól távol dolgoznak. A tervezők célkitűzése az volt, hogy nagyobb fokú hordozhatóságot, ill. mozgásszabadságot biztosítsanak a felhasználók részére a jobb hatékonyság elérése érdekében.

A 698 g súlyú és egy hüvelyknél vékonyabb 8,7 x 6,3" méretű transzflektív érintőképernyő szigetelt, ellenáll ütésnek, vibrációnak, 4 láb magasból történő leejtésnek, por- és vízálló, jól bírja a magas és alacsony környezeti hőmérsékletet, és magnézium ötvözetből készült tokozással és egy adatbevitelhez használt képernyőceruzával rendelkezik.

A Mobile Data Wireless Display opcionális megerősített Mini PC egysége csak 920 g súlyú, Intel Pentium III 300MHz CPU, 64MB PC100 SDRAM, és ütésálló kivitelű 5GB 1,8" merevlemez meghajtó egységekből áll és 7.8" x 3.6" x 2" méretű alumínium ötvözetből készült tokozással van ellátva. Mini-USB és soros porttal, DC bemenettel, Wireless Display interfésszel és egy II. típusú PC kártyahellyel rendelkezik.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 22:28

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.