Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 16. 11:11

A Kingston tízszeresére növelné a leszállított RDRAM modulok számát

A memóriamodulokat gyártó Kingston bejelentette, hogy tekintettel a hirtelen megnövekedett igényekre a következő hónapban négy-ötször több Rambus DRAM memóriamodult szállít, mint az előző hónapban.

A vállalat előrejelezései szerint a harmadik negyedévben leszállított RDRAM modulok száma a második negyedéves volumen tízszeresét is elérheti.

Az Intel nyár elején jelentősen csökkenette Pentium 4 processzorainak árát, ugyanakkor beszüntette az akciót, amelynek keretében a processzorokhoz Rambus DRAM memóriamodulokat mellékeltek. Így a Rambus DRAM modulok iránti igény hirtelen megnövekedett, ezt igyekszik kihasználni a Kingston.

Az Infineon júniusban közzétett prognózisa szerint a Rambus DRAM ebben az évben csupán a piac 5 százalékát lesz képes megszerezni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról