:

Szerző: sammer

2001. július 15. 07:39

Új információk a Max Payne dobozos változatáról

A fejlesztők és a kiadó folyamatosan adagolja az infókat a Max Payne külső nézetű akciójátékának dobozos, azaz végleges változatáról, hogy biztosan mindenki megjegyezze mit kell megvennie a kövezkező hónapban. Erre most a játék dobozának képével is rásegítenek, ha egy hónap múlva meglátogatod az egyik játéküzletet, akkor a következő grafikát kell a polcokon keresned.:

Ezen kívül megtudhattuk a készítőktől a játék helyfoglalását is a merevlemezünkön, a Max Payne ebből a szempontból viszonylag barátságos:

  • Teljes telepítés: 830 MB
  • Minimum telepítés: 530 MB

Az utóbbi esetben a pályákat a CD-ről tölti a játék, ezért a megfelelő teljesítményhez érdemes a teljes telepítést választani.

A játékhoz kapunk jónéhány "MAX-FX" szerkesztő programot és dukomentumot is:

  • MaxEd Level Editor
  • ParticleFX Editor
  • ActorFX Skinning Editor
  • RasMaker Archive Manager
  • Example .mpm file (Max Payne Mod)

A dokumentáció a programokhoz és a játékhoz kb. 25 MB-ot foglal el telepítés után. Minden szerkesztő program példafájlokkal van ellátva, amit a MAX-FX Tools telepítése után azonnal ki is próbálhatunk, de a programok használatához szükséges a Max Payne teljes telepítése, hogy megfelelően használni tudja a játék adatbázisát.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 06:34

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.